OVER VAN DE ZOETE

Van de Zoete is begin 2014 opgericht door drie enthousiaste en ervaren bakkers uit Heemstede/Aerdenhout die na hun carriëre in het bedrijfsleven hun passie zijn gaan volgen: taart bakken!

Barbara Brouwer-Borstlap bakte naast een carriere in het bedrijfsleven al jaren vanuit huis voor een vaste klantenkring in Aerdenhout e.o. en heeft in 2013 de patisserie opleiding gevolgd aan het Culinair Centrum Beverwijk wat zij als winnares van de eindopdracht heeft afgesloten.

Quirine Boellaard-Heerkens Thijssen is ook aan het bakken geslagen na een carriere in het bedrijfsleven en deed dit ook al jaren voor een vaste klantenkring in Heemstede e.o. en heeft naast verschillende taartdecoratie cursussen in 2012 dezelfde patisserie opleiding gevolgd als Barbara.

Van de Zoete is een lokaal bakkerijbedrijf dat voor diverse gelegenheden en verschillende soorten klanten zoete lekkernijen bakt. Zowel particulieren als bedrijven weten hun weg naar Van de Zoete inmiddels te vinden.

Van de Zoete verbindt haar naam graag aan een beleving. "Lekker" is daarbij ons uitgangspunt. Anders dan anders, maar hier en daar toch traditioneel. Ook klanten met een gluten- of lactoseintolerantie kunnen bij ons terecht en daarnaast bakken wij ook taart en lekkernijen met minder suiker of suikervervangers.

Volg van de Zoete op
logo logo