OVER VAN DE ZOETE

Van de Zoete is begin 2014 opgericht door drie enthousiaste en ervaren bakkers uit Heemstede/Aerdenhout die na hun carriëre in het bedrijfsleven hun passie zijn gaan volgen: taart bakken!

Barbara Brouwer-Borstlap bakt al jaren vanuit huis voor een vaste klantenkring in Aerdenhout e.o. en heeft in 2013 de patisserie opleiding gevolgd aan het Culinair Centrum Beverwijk wat zij als winnares van de eindopdracht heeft afgesloten.

Julie Hannema-Koole was destijdes mede-initiatiefneemster van De Wachtkamer in het station van Vogelenzang en heeft dus al ruimschoots ervaring met een eigen onderneming,

Quirine Boellaard-Heerkens Thijssen bakt ook al jaren voor een vaste klantenkring in Heemstede e.o. en heeft naast verschillende taartdecoratie cursussen in 2012 dezelfde patisserie opleiding gevolgd als Barbara.

foto: www.davedeen.nl

Wij zijn een lokaal bakkerijbedrijf dat voor diverse gelegenheden en verschillende soorten klanten zoete lekkernijen bakt. Zowel particulieren als bedrijven weten hun weg naar Van de Zoete inmiddels te vinden. Van de Zoete verbindt haar naam graag aan een beleving. "Lekker" is daarbij ons uitgangspunt. Anders dan anders, maar hier en daar toch traditioneel. 

Volg van de Zoete op
logo logo