De winkel

winkel

Openingstijden

Van de Zoete is geopend van

dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op 

zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op zondag en maandag zijn wij gesloten.

Taart materialen
Omdat wij onze klanten graag een handje willen helpen, verkopen wij ook bak materialen van TOP kwaliteit. Wij gebruiken deze materialen zelf ook dus u kunt ervan op aan dat alles meer dan uitgebreid getest en goed bevonden is! Wij adviseren u graag, ook als u iets zoekt dat wij (nog) niet hebben.
Taart assortiment

Omdat wij het ook leuk vinden om steeds iets nieuws uit te proberen, zal onze vitrine er geen dag hetzelfde uitzien. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke taart, dan raden wij u aan om deze taart van te voren te bestellen. Dat kan hier op de website, maar u kunt ons ook even bellen.

Wij bakken alle taart, koekjes, en andere lekkernijen in onze winkel. Wij gebruiken daarvoor pure ingredienten, dus geen bakmixen, of andere halffabrikaten. Maar wel echte roomboter en verse eieren bijvoorbeeld. Het kan daardoor voorkomen dat u in de taart wel eens een klein stukje eierschaal treft. Uiteraard proberen wij dat zoveel mogelijk te vermijden.

Taart proeven

Wij nodigen u graag uit om in onze winkel een taartje of een andere zoete lekkernij te komen eten. Natuurlijk schenken wij daar heerlijke  koffie bij van Two for Joy of thee van The Tea-Bar. Wij hebben een gezellige leestafel, een vrolijk 2-persoons bankje of een klein tafeltje waar u kunt plaatsnemen. In de zomer kunt u achter onze winkel ook lekker op ons terrasje zitten en genieten van taart, rust en zon!

Serviezen & taartvorkjes
We hebben ook vrolijke en mooie serviezen en taartvorkjes. De keuze is reuze, dus kom gewoon gezellig een kijkje nemen!
TOP ingredienten

Daarnaast verkopen wij bij Van de Zoete ook ingrediënten van goede kwaliteit, zoals bijvoorbeeld Vanille extract van Nielssen-Massey en Zeeuws Bloem. Als u ergens naar op zoek bent, laat het ons weten, dan kunnen wij kijken of wij dat voor u kunnen vinden.

Taartschalen

Wij verkopen ook taartschalen, zowel lage schalen als schalen op voet. Verschillende malen per jaar verversen wij ons assortiment. Wij kijken daarbij vooral naar een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bakboeken

Van de Zoete verkoopt (mede in samenwerking met boekhandel Blokker) verschillende soorten bakboeken. Wij proberen onze titels up to date te houden en beogen daarin een brede selectie waarbij wij u graag adviseren.  

Volg van de Zoete op
logo logo